Website kop - Stichting Sport & Recreatie Katwijk en Omstreken
  S&R arrow Nieuws
Open zwemuur S&R

Op zaterdag 15 september 2012 kunnen mensen met een verstandelijke beperking op een ongedwongen manier kennismaken met het zwemuur van S&R.

Atie Groen, coördinator zwemmen van S&R: “Elke zaterdag van 9.00 tot 10.00 uur wordt onder begeleiding van vrijwilligers een uurtje gezwommen in Zwembad Aquamar in Katwijk. Voor wie nog niet weten hoe leuk ons zwemuurtje is, houden op 15 september een speciaal open uur. Iedereen kan dan meedoen aan de verschillende onderdelen van de zwemsport en er op een ongedwongen manier kennis mee maken. Er kan bijvoorbeeld worden meegedaan met waterpolo en synchroon zwemmen.  Maar er kan natuurlijk ook gewoon lekker worden gespeeld met een van de vele attributen die in het ondiepe deel van het bad liggen.”

 

persbericht-open-zwemuur-sr.jpgSport voor iedereen“Zwemmen is een uitstekende manier om te ontspannen. Of je nu jong bent of oud, beperkt of niet, zwemmen is een sport voor iedereen. Het is goed voor de spieren en helpt de coördinatie te verbeteren. En zwemmen in een groep is ook nog eens goed voor de sociale contacten. Daarom willen wij zo graag dat er veel meer mensen naar ons zwemuur komen,” zegt Atie Groen. “Loop maar gewoon lekker binnen en doe mee. Ervaar wat het is om lekker een uurtje in het water te liggen en vooral hoe gezellig het is,” vervolgt Atie Groen. Ook mensen die het wel wat lijkt om als vrijwilliger aan de slag te gaan zijn op 15 september van 9.00 tot 10.00 uur van harte uitgenodigd in Zwembad Aquamar in Katwijk. Vooraf opgeven hoeft niet. Iedereen kan vrijblijvend binnenlopen en meedoen.

 

 
< Vorige   Volgende >