Website kop - Stichting Sport & Recreatie Katwijk en Omstreken
  S&R arrow Info activiteiten arrow Zwemmen

prestatiezwemmen.jpgZwemmen 

Elke zaterdag van 9.00 tot 10.00 uur is het mogelijk onder begeleiding een uurtje te zwemmen in Zwembad Aquamar in Katwijk. Het aantal vrijwilligers dat hierbij betrokken is, is even groot als het aantal deelnemers. Wekelijks genieten een groot aantal leden van deze waterpret. Inmiddels wordt er niet alleen gezwommen, maar is ook een groepje bezig met synchroon zwemmen Eén keer per jaar wordt er gedoken onder leiding van vrijwilligers en instructeurs van Duikwacht Katwijk

Voor informatie en aanmeldingen kunt u contact opnemen met Ida Russchenberg op 06-51557268 en een e-mail sturen aan Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken .

U kunt de zwemclub ook volgen op Facebook.

De kosten voor het zwemmen zijn € 110,-- per jaar.

 

Vanaf 1 september 2018 wordt gezwommen in het nieuwe zwembad. 

Er zijn zwemmers die gewoon in het sportbad blijven zwemmen, maar die leden die nog een steuntje nodig hebben (het sportbad heeft geen ondiep water)  komen gewoon in het recreatiebad te zwemmen. 

 

De ingang van het zwembad vind je aan de zijkant van de Piet Heinlaan (waar vroeger de ingang van de waterpolo was).  Je fiets kun je nog op het plein zetten.  

 

indeling_zwembad.jpg