Website kop - Stichting Sport & Recreatie Katwijk en Omstreken
  S&R arrow Nieuws
Schaatsers in de prijzen

Op de schaatswedstrijden in Oostenrijk zijn de schaatsers van IJsclub Voorwaarts Katwijk weer volop in de prijzen gevallen.

Jelle, Marieke en Ruud kwamen thuis met 3 gouden medailles en Fleur won 1x goud en 1x brons.

Arie heeft helaas geen medailles, maar behaalde wel een prachtige 6e en 7e plaats.

 

 
Rubberen laarzen redden het jaarlijkse Sintfeest van de G-teams FC Rijnvogels!

De Sint zou zaterdag 25 november 2011 feest vieren met de G-afdeling van FC Rijnvogels, familie, vrijwilligers en soosvrienden bij de Goerie.

Aankomst-sint.jpgDe goedheiligman dacht goed beslagen ten ijs te komen om de Goerie  ook dit jaar weer te bereiken, maar vraag niet hoe! Vorig jaar was de Sint namelijk uitgegleden, zodat de pieten hem met brancard en al naar binnen moesten tillen.

Dit jaar had de Sint bedacht om zijn schaatsen om te binden en via het ijs de Goerie te bereiken. Maar tot zijn schrik lag er helemaal nog geen ijs! Gelukkig had de hoofdpiet zijn rubberen laarzen meegnomen en vond de meisjespiet ook nog een rubber boot tussen alle cadeaus. En ja hoor, daar kwam hij door het water met zijn rubberen laarzen en boot aangelopen en het feest kon beginnen.

Op het programma stond de jaarlijkse Sinterklaasbingo waarvoor de Sint prachtige prijzen had meegenomen die weer belangeloos zijn geschonken. De Sint wil graag deze mensen weer hartelijk bedanken. Tussendoor was er tijd voor lekkere hapjes, warme chocomel en werden de nieuwste Sint-hits gedraaid door de DJ. Na de bingo was het hoog tijd voor de trekking van de Sint-loterij. Yvonne van Delft is er dit jaar met de hoofdprijs vandoor gegaan, een prachtige flatscreen met playstation in ǸǸn. Tot slot zijn alle kinderen verwend met veel lekkers en is iedereen met prijs naar huis gegaan. 

 
Sportdag 5-Jarig jubileum Dirk Kuyt Foundation groot succes

De sportdag die op zaterdag 3 september jongstleden is gehouden naar aanleiding van het 5 jarig jubileum van de Dirk Kuyt Foundation was een groot succes.

Zo'n 100 sporters met een beperking hebben op De Goerie in Katwijk kunnen snuffelen aan verschillende sporten. Een groot aantal verenigingen was aanwezig om hun G-aanbod te presenteren. Aan het einde van de dag hebben verschillende sporters een nieuwe vereniging kunnen vinden, wat één van de doelen was van dit evenement.

De Dirk Kuyt Foundation heeft dit evenement georganiseerd i.s.m. de gemeente Katwijk en Stichting Sport & Recreatie. Katwijk is een voorloper als het gaat om het creëren van aanbod voor G-sporters. Een groot aantal verenigingen heeft inmiddels een G-afdeling en in de komende jaren zal dit zeker worden uitgebreid. Sport kan mensen met een beperking namelijk uit een sociaal isolement halen en dat is komt hun gezondheid ten goede.

De Dirk Kuyt Foundation steunt en organiseert zo'n 40 tot 50 evenementen per jaar, met als voornaamste doel de participatie van sporters met een beperking in verenigingsverband te stimuleren. Een doel waar we met deze sportdag zeker in zijn geslaagd.
 

 
<< Begin < Vorige 1 2 Volgende > Einde >>

Resultaten 8 - 10 van 10