Website kop - Stichting Sport & Recreatie Katwijk en Omstreken
  S&R arrow Nieuws
Kik off Tafeltennis

Sinds 2005 spelen wekelijks 16 meervoudig lichamelijk mindervaliden in min of meer aangepaste vormen onder begeleiding tafeltennis in onze zaal. Mede naar aanleiding van een oproep vanuit het Welzijnskwartier/G-sport een activiteit te organiseren in de Nationale Sportweek specifiek voor G-sporters is het plan ontstaan ons huidig aanbod voor mensen met een fysieke beperking uit te bereiden met een 2e groep. Deze 2e groep is bedoeld voor mensen met een psychische beperking.

Op woensdagavond 21 september organiseert Tafeltennisvereniging Rijnsoever een kick-off. Doel is te komen tot een wekelijkse activiteit op woensdagavond 20.00 – 21.30 uur voor een groep van minimaal 8 en maximaal 16 personen. Deze personen worden lid van de vereniging; een lidmaatschap van een G-sporter kost ± 110 euro per jaar. Al de benodigde tafeltennismaterialen zijn aanwezig en gratis te gebruiken. Binnensportschoenen zijn wel verplicht, overige kleding kan men zelf bepalen. Tijdens de  kick-off laten wij zien wat de mogelijkheden zijn om toegespitst op de mate van de beperking in meer – minder aangepaste vorm te tafeltennissen. Als eenmalig aanbod bieden wij een lidmaatschap aan voor de rest van het jaar voor 20 euro.

 
Quick Boys G-team
Zit jij binnenkort in Quick Boys G1?

Quick Boys wil gehandicapte spelers graag de mogelijkheid geven om deel te nemen aan een G-competitie.

Wanneer je een verstandelijke en/of lichamelijke handicap hebt ben je van harte welkom op ons mooie sportpark Nieuw Zuid. Als G-speler heb je de mogelijkheid om wekelijks een keer te trainen. Daarnaast speel je op zaterdag een wedstrijd tegen andere G-teams. Onze trainers leren jou graag de Quick Boys-manier van voetballen aan. Je team heeft ook een elftalbegeleider die alles regelt. Zo kun jij helemaal met voetbal bezig zijn.

Quick Boys is op zoek naar trainers en begeleiders voor het G-team.

Geïnteresseerde kunnen zich melden bij Cees Haasnoot, 06-51188370 of Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 Download hier de flyer van Quick Boys

 
Sjansee haalt GOUD

Sjansee haalt GOUD tijdens Nederlands Kampioenschap G-dansen in Ermelo.

Afgelopen zaterdag, 16 november, was het heel vroeg dag voor de deelnemers van dansclub Sjansee. De grote dag van het NK was aangebroken! Om half acht 's morgens verzamelden 63 mensen van de dansclub zich op de Goerie in Katwijk. De spanning was al bij vele voelbaar, maar het plezier en enthousiasme was vele malen groter. Om 8 uur vertrokken we met een dubbeldekker bus van de Koninklijke Beuk richting Ermelo en na een zeer plezierige busreis kwamen we er aan. Eenmaal binnen keek iedereen zijn ogen uit: wat een mooie locatie, een prachtige dansvloer en wat een hoop mensen! Na een feestelijke opening door dhr. Cor vd Stroet begonnen rond 10.15 de voorrondes, waarbij duoparen (2 personen met een beperking) het spits af mochten bijten. Het was een prachtig gezicht. Daarna volgde de combi paren, waar wij als dansclub Sjansee met 30 dansparen aan meededen. Het enthousiasme was groot en het plezier was van de gezichten af te lezen. Onze deelnemers zetten hun beste beentje voor tijdens de sierlijke Engelse Wals, de mooie strakke tango en de vrolijke Quick Step.

sjansee-wint-goud-img_4795.jpg 

Lees meer...
 
Open zwemuur S&R

Op zaterdag 15 september 2012 kunnen mensen met een verstandelijke beperking op een ongedwongen manier kennismaken met het zwemuur van S&R.

Atie Groen, coördinator zwemmen van S&R: “Elke zaterdag van 9.00 tot 10.00 uur wordt onder begeleiding van vrijwilligers een uurtje gezwommen in Zwembad Aquamar in Katwijk. Voor wie nog niet weten hoe leuk ons zwemuurtje is, houden op 15 september een speciaal open uur. Iedereen kan dan meedoen aan de verschillende onderdelen van de zwemsport en er op een ongedwongen manier kennis mee maken. Er kan bijvoorbeeld worden meegedaan met waterpolo en synchroon zwemmen.  Maar er kan natuurlijk ook gewoon lekker worden gespeeld met een van de vele attributen die in het ondiepe deel van het bad liggen.”

 

Lees meer...
 
Ook dit jaar G-voetbalkamp groot succes!

Vanwege het feit dat vele G-spelers van FC Rijnvogels vorig jaar met zoveel plezier terug zijn gekomen van het inmiddels jaarlijks terugkerende voetbalkamp, ging de reis ook dit jaar weer naar Duinrell. voetbalkamp.jpg

Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 1 2 Volgende > Einde >>

Resultaten 1 - 7 van 10